Issues with Running Business Processes in Control Tower

rpaexpress
control-tower

#1

Having issues with running business processes in control tower since day 1. I created a very simple use case and run though a bit of debugging with the hypothesis that whenever a open website action is included in the script, the process will fail.

Test 1:
open notepad through Win+R
result - successfully run in control tower, 100% completion

Test 2:
open notepad through Win+R
then wait 3s
result - successfully run in control tower, 100% completion

Test 3:
open notepad through Win+R
then wait 3s
then open website google.com

result - “the business process has processing issues”
the notepad was opened 10 times (as the process was trying to repair for 10 times)
0% completion, despite the note pad has been opened, which google.com cannot be opened

the above three tests all successfully run in RPA recorder.

Here is the recorder scripts:
Test 1 only has #1-3, Test 2 added in #4, and Test 3 added in #5

Result of Test 1

Result of Test 2

Result of Test 3

Error events in Test 3
events_2017-05-10 01-12-01.csv (44.2 KB)

Anyone encounter similar issue?


#2

Hi @Qi_Zhou_Singtel,
We are not able to reproduce this issue on our end. Could you try one thing please - remove wait action and instead add a delay in the Open Website step and see if that works?

Thanks,
Pooja


#3

@pooja, i have unchecked the wait action and republished the script to control tower. I did not put in delay in open website app

Result - still having issues, the notepad was opened 10 times but the website never launched.


#4

@pooja, anything else we can do to troubleshoot?


#5

@Qi_Zhou_Singtel - I see that you have the Wait up to parameter set to 0. Try to set 5000 milliseconds.

Or go to Window > Preferences > RPA Recorder and set this parameter globally: