Launch Application not starting .bat file

bat
launch-application

#1

Hellow,

We are trying to start the test.bat file with the recorder, in the steps it presents no errors but does not start.

then the code in the test.bat file:

@echo off
color A
echo ######################################
echo Hello WorkPress !!!
echo .
echo ######################################
pause

Action flow executed successfully, but did not execute file:

Manually executed file:

image

Privilege for user to run:

Note: User logged in on the desktop is an administrator.

Thanks,
Mauricio


#2

@mauricio_araTp
We have an issues with Launch application action when .bat files that open cmd are not executed.
You can execute it through Win+R.


Batch file not executing
#3

In the new version of Workfusion Express 2.0 the key combination (Win + r) does not work.
And Launch Application does not work to run a bat file either.
What do you have to do then to execute a bat file?

Thank you


#4

@jamo Win+r has to work in the new version.
Does it show any error when you try to run it?


#5

No, it does not show any error. It just does not do anything.


#6

Hmm, weird. I just tested it on a small script, and it worked :thinking:
Could you try running the Hello World sample on the Welcome page (you can find it in Help). Does it not works there as well?


#7

Can you send me the help link? Thank you.


#8

Sorry, my explanation was confusing.
You can open it directly in the Studio.

image


#9

Now when you run win + r the search panel of windows 10 opens, not the one to execute.

I execute this:
image

And this appears:

Greetings.


#11

Hi ashapkina.

I think the problem is that the speed of sending the keys with the Enter Keystrokes command is slower than with version 1.4 and that’s why Win + R. does not run well.
Why is the Enter Keystrokes command slower now?

Greetings.


#12

I ran it several times, and one time the search panel did open instead of the Run panel. It still executed the script correctly, thought. I don’t know if it is related to the speed of execution, we’ll investigate why this happens.


#13

@jamo we are planning to fix this issue within a couple of weeks


#14

Agree.
I await your news.
Thank you.


#15

@jamo the issue with Win + R has been fixed in the new build.


#16

Thank you.
I’ll download it. Do I have to uninstall version 2.0 first?
Greetings.


#17

Hi Juan,
No need to. You can use the Update option.


#18

Agree.
Thank you very much.